Povestea Boba-Deli

– 2014, Noiembrie – Cristi are şocul primului contact cu Boba într-o delegaţie – dragoste la prima degustare.

– 2014, Noiembrie – Corina încearcă un Boba la insistenţele lui Cristi – dragoste la prima degustare, familia Olar devine fan Boba.

– 2016, Iulie – Corina decide că vrea să aducă Boba în Timişoara (România). La acea vreme exista un magazin, dar opţiunile de acolo, deşi interesante, erau diferite de cele pe care le doream noi.

– 2017, Mai – Cristi şi Corina gustă primul boba dintr-o rulotă mobilă. Ne dăm seama că e cea mai bună posibilitate de a reuşi să oferim Boba românilor de pretutindeni.

– 2017, August – Vine pe lume Sofia-Mihaela Olar 🙂 .

– 2018, August – Înfiinţăm SC CORAX BOBA SRL, entitatea juridică pentru Boba-Deli.

– 2018, Noiembrie – Corina decide că are nevoie de un asociat. Alina, o veche prietenă, acceptă propunerea de a începe împreună.

– 2018, Decembrie – Găsim un furnizor de rulotă pentru ceaiuri Boba! În îndepărtata Chină.

– 2019, Februarie – Cristi şi Corina participă la un training cu o firma taiwaneză pentru prepararea ceaiurilor boba.

– 2019, Iunie – Vine rulota din China!

– 2019, 15 Septembrie: Corina naşte pe Simeon Rafael Olar şi Alina pe Maria Negrilă în acelaşi spital. Asocierea lor a mers foarte departe 🙂 .

– 2019, Noiembrie – Reuşim să înmatriculăm rulota la RAR. Aventura va fi descrisă în blog. Muuuulte mulţumiri firmei Carros din Timişoara care practic a reinventat platforma rulotei într-o măsură în care a devenit efectiv “made in Romania” 🙂 .

– 2020, Iunie – Primim ultimele autorizaţii necesare funcţionării, multe întârzieri datorate COVID.

– 2020, August – Lansare! 🙂