Ce este Boba (Deli)?

Vrei un 3-in-1 răcoritor, energizant şi delicios?

Comanda online cu livrare se poate face prin Tazz/Eu Ce Mânânc de AICI.

Boba este o băutură originară din Taiwan. Acolo este atât de cunoscută încât a fost propusă ca o variantă de copertă a paşaportului Taiwanez:

Ceaiurile boba clasice sunt o băutură energizantă bazată pe ceai verde sau negru servite cu lapte şi perle de tapioca apărute în anii 1980.

De la apariţia ceaiului boba clasic şi până astăzi au apărut o mulţime de variante prin folosirea siropurilor de fructe, a unor tipuri de jeleuri şi experimentând cu temperatura de servire a băuturii: caldă sau rece, prin adăugarea gheţii.

La Boba-Deli vă oferim câteva dintre variantele clasice de ceai Boba aşa cum l-am descoperit şi noi.

România are şi ea o tradiţie în folosirea şi prepararea ceaiurilor aşa încât am dorit să oferim şi ceaiuri Boba de inpiraţie românească. Puteţi încerca ceaiurile boba de fructe, recomandate şi pentru cei mici – fără cofeina din ceaiul verde şi negru.

Am sperat să putem aduce ceaiurile boba tuturor astfel am creat şi variante pentru persoanele cu diverse restricţii alimentare: oferim ceaiuri boba vegane şi ceaiuri boba îndulcite cu ştevie pentru un conținut redus de zahăr și de calorii.

Toate produsele noastre folosesc apă de izvor de la Tălmaciu, judeţul Sibiu (furnizată şi purificată de „La Fântâna”).

Echipa Boba-Deli

Corina-Daniela Olar, Alina Negrilă & Cristi Olar:

Corina şi Alina sunt prietene de peste 10 ani. Corina a fost bibliotecar, iar Alina farmacist → de unde avem o echipă studioasă şi atentă la ingredientele pentru voi 🙂 .

Cristi este ajutorul lor de bază.