Boba și bubble tea în carantină

Am cules 6 întrebări mai dese la care vă răspundem.

  1. Poți lua boba în timpul carantinei?

Da 🙂. Toate sortimentele de boba 🧋, și cu lapte – bubble milk tea – și fără lapte – bubble tea – se vor găsi la Boba-Deli în perioada carantinei în orarul afișat pe prima pagină: de luni până sâmbătă între orele 13:00 și 18:00.

2. Care sunt felurile în care poți lua boba în timpul carantinei?

Boba se poate lua în două feluri, conform legislației din carantină: în regim „take-away” și prin livrare online 🌐 prin Tazz.

3. Ce înseamnă mai exact regim „take-away”?

Regim „take-away” înseamnă că poți veni să plasezi și să ridici o comandă la Boba-Deli, de pe📍 Strada Vrancea 14🏡. Îți vom pregăti boba și ți-l vom da ambalat pentru acasă. Dacă dorești pregătirea în avans, ne poți suna la telefon 0753071532 și pregătim comanda în avans.

4. Ce nu pot face când ridic boba în regim „take-away”?

Nu poți rămâne în jurul rulotei să consumi acolo boba-ul 🧋. Trebuie să iei plăsuța în care ți-l vom ambala cu tine fără să-l deschizi la noi în curte. Dar să știi că ne bucurăm tare dacă ne trimiți o poză cu tine mai târziu când îl deschizi și te punem cu tag la story 📸🙂 !

5. Cum pot declara că vin să ridic boba în regim „take-away”?

Studiind site-ul primariei Timișoara, răspunsul pare să fie cel de la zona de întrebări frecvente despre cumpărături opționale de aici. Pe scurt: <<până la o clarificare în textul declarației, bifați ”deplasarea pentru asigurarea de bunuri”>>. Vom urmări cu atenție acest aspect și vom anunța dacă vedem modificări.

6. Pot să vă mai întreb dacă am alte întrebări?

Sigur 🙂! Primim cu drag orice întrebări și vă încurajăm să ni le puneți: fie la telefon 0753071532, fie online prin mesaje directe pe Instagram @boba.deli fie pe Facebook messenger cu mesaje pe https://m.me/bobadeli1. Vă recomandăm și site-ul oficial pentru știri COVID19 în Timișoara: covid19.primariatm.ro unde sunt răspunsuri la multe alte întrebări.

Boba-Deli a pornit cu dorința de a vă da boba🧋 atât original taiwanez 🇹🇼 cât și variante de inspirație timișorean-vestică 🇷🇴 prin adăugarea variantelor cu ceaiuri de fructe românești pe meniu. Vom face tot posibilul să continuăm să vi le aducem și în perioada aceasta și să vă aducem câte un moment de bucurie boba 🧋 de fiecare dată când putem 🌞, poate mai ales în timpurile acestea.

Aveți grijă de voi, de cei dragi, de toți cei din jur pe care îi puteți ajuta! Să trecem cu bine peste toate!