Ce este Boba (Deli)?

Boba este o băutură originară din Taiwan. Acolo este atât de cunoscută încât a fost propusă ca o variantă de copertă a paşaportului Taiwanez:

Ceaiurile boba clasice sunt o băutură energizantă bazată pe ceai verde sau negru servite cu lapte şi perle de tapioca apărute în anii 1980.

De la apariţia ceaiului boba clasic şi până astăzi au apărut o mulţime de variante prin folosirea siropurilor de fructe, a unor tipuri de jeleuri şi experimentând cu temperatura de servire a băuturii: caldă sau rece, prin adăugarea gheţii.

La Boba-Deli vă oferim câteva dintre variantele clasice de ceai Boba aşa cum l-am descoperit şi noi.

România are şi ea o tradiţie în folosirea şi prepararea ceaiurilor aşa încât am dorit să oferim şi ceaiuri Boba de inpiraţie românească. Puteţi încerca ceaiurile boba de fructe, recomandate şi pentru cei mici – fără cofeina din ceaiul verde şi negru.

Am sperat să putem aduce ceaiurile boba tuturor astfel am creat şi variante pentru persoanele cu diverse restricţii alimentare: oferim ceaiuri boba vegane şi ceaiuri boba îndulcite cu ştevie pentru un conţinut de zahăr şi caloric redus.

Echipa Boba-Deli

Corina-Daniela Olar & Alina Negrilă:

Corina şi Alina sunt proprietarii Boba-Deli. Prietene de peste 10 ani. Corina a fost bibliotecară iar Alina farmacist → de unde avem o echipă studioasă şi atentă la ingredientele pentru voi 🙂 .

Cristian-Gavril Olar:

Administrator şi ajutor la de toate cele 🙂 .

0
    0
    Coşul dumneavoastră
    Coşul dumneavoastră este golÎnapoi la meniu